Dè plek voor specialisten 
en banen in techniek.

Op zoek naar een Specialist?

 

Binnen de Techniek zijn we gespecialiseerd in project management, outsourcing, consultancy en werving en selectie. Wij verzorgen de beste invulling van uw capaciteitsbehoefte en ondersteunen bij de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van technische projecten en onderhoudswerkzaamheden.

 

Onze ervaren Specialisten en technische Talenten zijn actief binnen alle facetten van de techniek. Van het uitwerken van een conceptuele studie tot het uittekenen van het design en van de constructie van een nieuwbouw installatie tot de uitvoering van het onderhoud en alles wat daartussen valt.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambities kies je bij SPOC de discipline, het vakgebied en de sector waarin je wilt werken. SPOC zorgt vervolgens voor de projecten en opdrachtgevers waar jij je goed bij voelt.

 

Benieuwd hoe SPOC je verder zou kunnen helpen? Neem contact met ons op!

 

Benieuwd hoe SPOC je verder zou kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.