Maak kennis met SPOC.

Wij bemiddelen professionals en helpen bedrijven binnen de disciplines Techniek, Finance en Logistiek met dienstverlening die zich uitstrekt van het bemiddelen van een professional of interim manager tot het inrichten of overnemen van complete projecten.

 

Hierbij streven we er altijd naar om te werken aan lange termijn partnerships met zowel onze
opdrachtgevers als onze medewerkers.

Werken bij SPOC.

 

Zo enthousiast geworden dat je niet voor, maar bij ons wilt komen werken? Wij zijn altijd geïnteresseerd in commercieel talent ter versterking van ons team. Work hard, play hard is ons motto. Dit betekent met elkaar hard werken en ambitieuze doelen behalen, maar vooral ook heel veel lachen en legendarische borrels.

Onze kernwaarden.

De naam SPOC is direct afgeleid van onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn de belangrijkste waarden van onze organisatie en vormen de basis van onze manier van werken. Ze geven richting aan alles wat we doen en houden ons scherp.

Samen.

We helpen elkaar en zoeken altijd naar de beste oplossing 

Passie.

Bevlogen medewerkers die het verschil maken

Open.

Eerlijk en transparant in alles wat we doen

Commitment.

Toegewijd om klanten en medewerkers te helpen succesvol te zijn

Benieuwd hoe SPOC je verder zou kunnen helpen? Neem contact met ons op!

 

Onze branches.

Wij zijn actief binnen de volgende branches.

Techniek.

Binnen de Techniek zijn we gespecialiseerd in werving en selectie, project management, outsourcing en consultancy. Wij zorgen voor een optimale invulling van uw capaciteitsbehoefte, maar ondersteunen ook bij de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van technische projecten en onderhoudswerkzaamheden. 

Logistiek.

Binnen de Logistiek zijn we gespecialiseerd in werving, selectie en begeleiding van professionals voor vaste en tijdelijke posities binnen de vakgebieden douane, expeditie, transport, warehousing en supply chain.

Finance.

Binnen Finance zijn we gespecialiseerd in werving, selectie en begeleiding van Finance & Control professionals. Naast de invulling van uw capaciteitsbehoefte is het ook mogelijk om uw financiële administratie volledig of gedeeltelijk uit te besteden aan SPOC Financial Services

Ons team.

 

Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen waarom wij vinden dat we de beste en leukste werkgever zijn, maar in plaats daarvan stellen we je liever voor aan het hele SPOC team zodat je zelf kunt oordelen. 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.