Vind de juiste 
kandidaat met SPOC.

Op zoek naar een betrouwbare partner die u helpt aan die vaste of tijdelijke professional binnen een van de disciplines Techniek, Finance of Logistiek? SPOC heeft de kennis en het netwerk om u goed en snel te helpen met de beste invulling van uw capaciteitsbehoefte.

Onze diensten.

PROJECT SOURCING.

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Wij zijn de specialist op het gebied van Project Sourcing. Om tot het beste resultaat te komen werken we samen met onze eigen SPOC’ers en maken we gebruik van ons grote netwerk bestaande uit jonge talenten en ervaren vakspecialisten. Op deze manier zijn we in staat om de beste kandidaat te vinden en bent u direct geholpen met uw capaciteitsvraagstuk. Door onze focus op en ons uitgebreide netwerk binnen de branches Techniek, Finance en Logistiek, spreken wij de juiste taal, maar beschikken we ook over de vereiste marktkennis om u optimaal te kunnen adviseren.

Weten hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een vaste medewerker? Dan is Werving & Selectie voor u de juiste oplossing.  

WERVING & SELECTIE.

Op zoek naar een vaste medewerker? SPOC verzorgt de werving & selectie van professionals op elk niveau en vindt de best passende nieuwe collega’s voor uw bedrijf. U kunt alle activiteiten rondom het vinden van nieuwe collega’s uit handen geven op ‘no cure no pay’ basis.  Op deze manier bieden we niet alleen ontzorging, maar helpen we ook nog eens kosten te besparen. SPOC weet als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van de juiste medewerker. Door onze uitgebreide kandidaten database, een groot netwerk en intelligente sourcing te combineren met jarenlange ervaring en marktkennis, vinden wij de best gekwalificeerde professionals. 

Tijdelijke ondersteuning nodig? Dan is Project Sourcing voor u de juiste oplossing. Weten hoe we u kunnen helpen?

Neem contact met ons op!

FINANCIAL SERVICES.

SPOC Financial Services is de specialist voor het oplossen van al uw capaciteit uitdagingen op het gebied van Finance & Control. Of het nu gaat om een tijdelijke in-house oplossingen of het uitbesteden van uw complete administratie, SPOC helpt u met de beste oplossing. Onze dienstverlening passen we (natuurlijk) aan op uw wensen en behoefte. Op deze manier zorgen we voor efficiënte, creatieve, maar vooral ook effectieve totaaloplossingen. 

Weten hoe we u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Vacature aanmelden

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

Vacature

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.