Vind jouw 
droombaan met SPOC.

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Op zoek naar een goede balans tussen werk en ontspanning?
Met veel ruimte voor persoonlijke groei?


Samen bespreken we jouw wensen en ambities en gaan we op zoek naar jouw droombaan. Bij SPOC vind je de afwisseling van verschillende projecten, maar met de zekerheden van een vaste werkgever.

Benieuwd hoe SPOC jou verder kan helpen?

 

Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Neem contact op.

Wil je direct solliciteren of op de hoogte worden gehouden van interessante vacatures en altijd met 1 druk op de knop kunnen solliciteren?

Schrijf je in en sluit je ook aan bij ons netwerk! 

Traineeship.

Speciaal voor ambitieuze talenten die graag een vak willen leren heeft SPOC interessante traineeships ontwikkeld binnen diverse vakgebieden. Benieuwd of zo’n traineeship bij SPOC iets voor jou is? Boost jouw carrière en word opgeleid tot specialist door middel van een van onze traineeships!

Stage.

Bij SPOC hebben we altijd mogelijkheden voor gemotiveerde stagiaires. Als erkend leerbedrijf zorgen we niet alleen voor de leukste opdrachten, maar word je ook begeleid door onze ervaren stagebegeleiders. Benieuwd of een stage bij SPOC iets voor jou is? Meld je aan voor een stageplaats en bespreek met ons de mogelijkheden.

Wat anderen vinden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.