Twee weken nadat ik in dienst trad bij  SPOC brak de Corona crisis uit. Geen gemakkelijke tijd, maar ik heb geen moment spijt gehad dat ik voor SPOC heb gekozen! In tegendeel! 

Waarom? Omdat SPOC vooral een bedrijf is dat bestaat uit een jonge dynamische en enthousiaste groep mensen. Een bedrijf dat zich snel en sterk ontwikkelt in een markt die naar specifiek en goed ontwikkelde specialisten vraagt. Een bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen en waarbij je veel ervaring kan opdoen doordat je bij verschillende klanten en projecten kunt worden ingezet. Het voordeel van SPOC is dat jij in overleg met SPOC kunt aangeven en ontdekken welke job het beste bij jou past. Ik ben van mening dat bij een baan waar jij je thuis voelt een groot deel van je goede humeur voor die dag al wordt bepaald, wat je daarna ook meeneemt naar huis. Er is niets zo vervelend als na een zware dag werk ook nog eens met een slecht humeur thuis komen. Je bent tenslotte toch een groot deel van je tijd met je werk bezig en een fijne werkplek komt je eigen prestaties ook nog eens ten goede. 

SPOC heeft goede arbeidsvoorwaarden, maar is vooral een leuke jonge enthousiaste groep mensen die voor jouw ideeën open staat! Maar vergeet vooral de bedrijfsuitjes niet, als dat plaats vindt is het één groot feest en wordt er geen onderscheid gemaakt in functie of niveau, maar bevind je je in één grote vriendengroep! 

 

Christian Verbogt, Drawing Engineer

 

 

Samen Passie Open Commitment

Bij SPOC binnenlopen voelt als thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn en gezien wordt.Ook al werk je op locatie bij een van onze opdrachtgevers, bij SPOC vind je altijd iemand die oprecht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en hoe je werkdag is geweest.

Wat anderen vinden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.