Ik heb bij SPOC Financial Services mijn afstudeerstage tot Junior Accountant gelopen. Tijdens mijn stage bij SPOC heb ik veel geleerd. Vanaf moment één ben ik uitgedaagd om het beste van mezelf te laten zien en te groeien in mijn functie. Mijn werkzaamheden bij SPOC bestonden onder andere uit het inrichten van verschillende administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het uitwerken van allerlei fiscale zaken. Door mijn werkzaamheden en de begeleiding die SPOC biedt heb ik geleerd om meer vertrouwen te hebben in mezelf, mijn kennis en mijn capaciteiten.

Kim, Stagiair Afdeling Finance

 

 

Samen Passie Open Commitment

Bij SPOC binnenlopen voelt als thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn en gezien wordt.Ook al werk je op locatie bij een van onze opdrachtgevers, bij SPOC vind je altijd iemand die oprecht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en hoe je werkdag is geweest.

Wat anderen vinden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.