Mijn naam is Denny en ik heb voor mijn opleiding Bedrijfsadministratie mijn afstudeerstage bij SPOC gedaan. Tijdens mijn stageperiode heb ik geleerd hoe ik zelfstandig te werk kan gaan. Onder begeleiding van mijn praktijkopleider heb ik diverse administratieve werkzaamheden verricht voor verschillende opdrachtgevers. Bij SPOC is altijd ruimte voor ontspanning, zo lang je maar zorgt dat je je werk op orde hebt en je afspraken nakomt. In combinatie met de goede werksfeer en werkethiek is SPOC de ideale plek om ervaring op te doen.

Denny, Stagiair Afdeling Finance

 

 

Samen Passie Open Commitment

Bij SPOC binnenlopen voelt als thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn en gezien wordt.Ook al werk je op locatie bij een van onze opdrachtgevers, bij SPOC vind je altijd iemand die oprecht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en hoe je werkdag is geweest.

Wat anderen vinden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.