Voor de opleiding Junior Accountmanager heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij SPOC. Vanaf de eerste dag heb ik mij enorm thuis gevoeld door de collegiale sfeer. Tijdens mijn stageperiode heb ik bij SPOC de kans gekregen om het volledige recruitment proces zelfstandig uit te voeren onder begeleiding van ervaren accountmanagers. Daarnaast heb ik veel geleerd over klantcontact en netwerken. Hierdoor ben ik in mijn communicatieve vaardigheden dusdanig gegroeid, dat ik daar in de toekomst veel profijt zal gaan hebben.

Donny, Stagiair Afdeling Recruitment

 

 

Samen Passie Open Commitment

Bij SPOC binnenlopen voelt als thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn en gezien wordt.Ook al werk je op locatie bij een van onze opdrachtgevers, bij SPOC vind je altijd iemand die oprecht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en hoe je werkdag is geweest.

Wat anderen vinden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.