Ik heb bij SPOC stage gelopen in mijn tweede studiejaar. Ik volg de opleiding Junior Accountmanager en heb bij SPOC het volledige recruitment traject van A tot Z doorlopen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij SPOC vanwege de goede balans tussen werk en ontspanning. Ik heb me ontzettend ontwikkeld op het gebied van zakelijk telefoneren en klantcontact. Van dezew stage zal ik dan ook nog lang voordeel hebben in de toekomst. Uiteindelijk heb ik ook nog de kans gekregen om bij SPOC te komen werken als Student Recruiter, deze kans heb ik natuurlijk niet laten schieten!

Pieter, Stagiair Afdeling Recruitment

 

 

Samen Passie Open Commitment

Bij SPOC binnenlopen voelt als thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn en gezien wordt.Ook al werk je op locatie bij een van onze opdrachtgevers, bij SPOC vind je altijd iemand die oprecht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en hoe je werkdag is geweest.

Wat anderen vinden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.