Seppe Breugelmans

Seppe Breugelmans

Managing Partner

Ik ben ondertussen alweer 3,5 jaar werkzaam bij SPOC in de rol van Accountmanager. Toen ik bij SPOC begon was de functie van Accountmanager voor mij nieuw, maar door een gedegen inwerktraject en intensieve begeleiding kon ik snel in mijn rol groeien. Met ingang van 1 januari 2022 ben ik zelfs partner geworden van de entiteit SPOC Technical Services waarmee we de markt van de disciplines Voeding, Life Science en Bouw gaan veroveren.

Waarom deze job mij zo enorm aanspreekt is de grote afwisseling die er elke dag weer is. Daarnaast haal ik ontzettend veel plezier en voldoening uit het behalen van successen, zowel individueel als met het hele team. In mijn vrije tijd kan je mij vinden op de golfbaan of op een padelveld.

Contact Seppe Breugelmans via:

Bel me terug

Seppe Breugelmans beheert onderstaande vacatures

SPOC is een Consultancy en Project Staffing bureau actief in Nederland en België. Voor de uitbreiding van ons vaste team van Consultants zijn we op zoek naar een Projectingenieur HVAC voor het ontwerpen en berekenen... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement, disclaimer en cookie policy.